Her finder du svar på spørgsmål, som ofte bliver stillet af andre kunder

Hvad koster det?

Prisen på bands varierer. Du kan finde de enkelte bands priser under ’INFO’ på de respektive bands sider. Kontakt os for priser på specifikke bands.

Hvad gør jeg, hvis bandet bliver syge og må aflyse?

Vi kan desværre ikke give en garanti for aflysninger fra bands, men vi vil altid gøre vores bedste for at skaffe et alternativt band, hvis uheldet skulle være ude.

Hvornår stiller bandet op?

Normalt foregår opstilling af udstyr ca. en time før start. Er det til gene for gæster eller andet, aftaler vi indbyrdes hvornår det vil give mest mening at stille op. F.eks. vælger mange, at bandet stiller op inden middagen, så alt er klart til festen efter middagen.

Er det muligt at komme med musikønsker?

Ja, gerne. Så længe ønskerne ligger indenfor bandets repertoire. Det vil være en god ide, hvis bandet på forhånd kender til ønskerne, så de kan planlægge.

Hvad hvis jeg er på udkig efter en anden genre end dem Bandzonen tilbyder?

Vi er altid på udkig efter nye genrer og bands til vores repertoire. Kontakt os med en forespørgsel, så gør vi vores bedste for at finde bands til netop din genre.

Kan jeg få bandets PR materiale til plakater, flyers og andre promoveringsmaterialer?

Ja, vi ligger inde med hvert bands promo billeder, beskrivelse og videoer, som du frit kan bruge til promovering af dit arrangement. Kontakt os for at modtage dem.

Hvordan foregår betalingen?

Vi sender en faktura med et depositum på halvdelen af det totale beløb. Det resterende beløb betales kontant til bandet og skal altid ske straks efter arrangementets afslutning. Hvis der er behov for aftale om kontooverførsel så bedes du venligst kontakte os i god tid.

Hvor meget plads skal bandet bruge?

For at give gæsterne den bedst mulige oplevelse, anbefaler vi at bandet har plads til at kunne slå sig løs. Jo mere plads – jo mere vil gæsterne kunne mærke bandets energi.
En scene er ikke altid nødvendigt, men det giver selvfølgelig et bedre fokus. Optræden i gulvhøjde kan også skabe en mere intim stemning. Pladsen og scenen aftaler vi indbyrdes forud for arrangementet.

Hvor længe spillet bandet?

Hvor længe du vil have bandet til at spille er helt op til dig. Mange vælger at have bandet til at spille under middagen, for derefter at ’skrue op’ for lyden efter middagen, så det bliver en hel-aftens affære, mens andre først vil have bandet på til festen. Vi sørger for at forventningsafstemme før arrangementet.

Får jeg en aftalebekræftelse?

Ja, vi udarbejder en udførlig aftalebekræftelse, hvor alle informationer er indeholdende. Du får et samlet overblik over aftalen.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt os ved at udfylde formularen

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud på 70 44 44 90 eller udfyld følgende

Udvalgte kunstnere
Kontakt os

Skriv til os og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.